Megjelent Az őrzők tüze!

Megjelent Az őrzők tüze!Igazából a nyomda már tegnap leszállította, de nem voltam írásképes állapotban. Szóval… Megjelent Az őrzők tüze! Yuppie!

Jó lett volna, ha elkészülök a karakterekkel, mire meglett a könyv, de most már késő bánat. Bár, Főnix kivételével mindegyik szereplő körvonalazása kész, szóval csak ki kellene színezni őket (meg beszkennelni és körbevágni).

Lényeg a lényeg: most már A csikó, aki tűzben született sorozat első három része ki van adva. Gondolom a kiadóm majd jövő héten szállítja a könyveket, addig pedig elő lehet rendelni őket:

Csak úgy megsúgom: mindjárt itt a karácsony, és otthon biztos van valaki, aki örülne egy jó kis olvasmánynak (csak, hogy fényezzem magam 😀 ), és itt a tökéletes karácsonyi ajándék, ha még nem lenne meg. Ha mégis lenne már mit adni, azért egy kis ráadás sosem árt. (Gondoljatok az örömtől csillogó szemekre!)

Ha esetleg bizonytalan lennél a könyvvel kapcsolatban (ami természetesen nem vagy), itt van néhány részlet és karakterleírás, amit “Az őrzők tüze” oldalamról másoltam be ide:

Megjelent Az őrzők tüze!Karakterek:

Főnix
Bellona
Mars
Ariolo
Fidelium

Részletek:

Az őrzők tüze
Váratlan jövevény
A római légió
A szökés
A király halála
A temetés
A légió közbeszól
Bellona haragja

Aztán más már nem marad hátra. Be kell fejeznem a szereplők elkészítését ehhez a könyvhöz, és jöhet a negyedik könyv: Az otthon tüze.

Addig is, élvezzétek a harmadik kötetet, én pedig megyek javítani az ötödik részt.

További szép napot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.